Pasta kanapkowa z makreli i jajka

0 (0 ocen)

  • Łatwy

Klasyka śniadaniowa. Niezmiennie smaczna, błyskawicznie gotowa i bardzo tania pasta do kanapek.

  • Łatwy

Składniki:

  • - makrela (wędzona, mała): 0.5 sztuki
    - jajka (na twardo): 1 sztuka
    - cebula (czerwona): 1 sztuka
    - szczypiorek (posiekany): 3 łyżki
    - chrzan (tarty): 1 łyżeczka
    - majonez: 1 łyżka
    - pieprz (świeżo mielony): 1 łyżeczka
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta z makreli

Pasta kanapkowa z makreli i jajka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę oczyścić z ości, rozdrobnić widelcem. Cebulę i jajko drobno pokroić, dodać makrelę, majonez, szczypiorek, chrzan i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Chrzan Czerwona cebula Jajka Makrela wędzona

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Piknik Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować