Pasta kanapkowa z makreli i jajek

  • wyświetlono: 1030 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

fantastyczna w smaku!

Ania 2
  • 10min

Składniki

1 wędzona makrela
2 jajka
100 gr białego sera
1/2 pęczka szczypiorku
3 łyżki majonezu
sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta kanapkowa z makreli i jajek

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzone pokroić w drobną kosteczkę.
  • 2. Mięso makreli oddzielić od ości. Szczypiorek drobno pokroić,
  • 3. Ser biały rozgnieść widelcem, dodać jajka, rybę, szczypiorek, majonez, przyprawić i dokładnie wymieszać.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwil

Komentarze

Podobne przepisy

image-06tflf4

Dodane przez: wiesiołek

Pasta z jajek i makreli wędzonej

Pyszna, zdrowa i nigdy się nie...

Pasta kanapkowa z jajkiem

Dodane przez: afrodyta

Pasta kanapkowa z jajkiem.

Smaczna pasta na kanapki. Tym razem...

pasta

Dodane przez: marta625

Pasta kanapkowa z makreli

Pasta do smarowania pieczywa

Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Dodane przez: kasik1p3

Pasta kanapkowa z tuńczykiem i jajkiem na...

Smaczna i sycąca pasta kanapkowa

Pasta kanapkowa z makreli i jajka

Dodane przez: anemon

Pasta kanapkowa z makreli i jajka

Klasyka śniadaniowa. Niezmiennie...

Kanapkowa pasta z makreli

Dodane przez: koma61

Kanapkowa pasta z makreli

Szybka w przyrządzeniu i smaczna

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE