Pasta kanapkowa z makreli i jajek

4.5 (147 ocen)

  • 10 min

fantastyczna w smaku!

  • 10 min

Składniki:

  • 1 wędzona makrela
    2 jajka
    100 gr białego sera
    1/2 pęczka szczypiorku
    3 łyżki majonezu
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (147 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta kanapkowa z makreli i jajek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzone pokroić w drobną kosteczkę.
  • 2. Mięso makreli oddzielić od ości. Szczypiorek drobno pokroić,
  • 3. Ser biały rozgnieść widelcem, dodać jajka, rybę, szczypiorek, majonez, przyprawić i dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować