Pasta kanapkowa z jajkiem.

0 (0 ocen)

  • 20 min

Smaczna pasta na kanapki. Tym razem z jajkiem i chrzanem Polecam.

  • 20 min

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
    ¼ czerwonej papryki
    1 kostka/ 100gr serka topionego (ja wzięłam o smaku pieczarkowym)
    1 łyżeczka suszonego koperku
    1 łyżeczka tartego chrzanu
    Sól czosnkowa, pieprz ziołowy do smaku

Pasta kanapkowa z jajkiem. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obrać ze skorupek i pokroić w drobną kostkę. Paprykę umyć i również pokroić na małą kostkę. Składniki włożyć do miski i dobrze wymieszać, dodając serek topiony.
  • 2. Przyprawić koperkiem, chrzanem oraz solą czosnkową i pieprzem ziołowym. Jeszcze raz dobrze wymieszać.
  • 3. Do podania chłodzić w lodówce.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy