Pasta kanapkowa z awokado i ogórka kiszonego

4.5 (145 ocen)

Świetne połączenie smaków! Kwaśne ogórki wspaniale komponują się ze smakiem awokado.

Składniki:

  • 2 awokado
    2 ogórki kiszone
    sól, pieprz
    sok z cytryny
Wystaw ocenę:

4.5 (145 ocen)

Zobacz również:

Ogórki kiszone Pasty

Pasta kanapkowa z awokado i ogórka kiszonego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Miąższ awokado zblendować lub rozgnieść widelcem. Ogórki kiszone zetrzeć na tarce o najmniejszych oczkach, dodać do miąższu, doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Całość wymieszać. Podawać z pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować