Pasta jajeczno-łososiowa

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Pasty mogłabym jeść codziennie. Ta z łososiem to jedna z moich ulubionych. Bardzo prosta,ale wyrazista w smaku. Polecam.

  • 15 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka
    1- 2 plastry wędzonego łososia
    łyżka koperku
    łyżka majonezu
    sól, pieprz

Pasta jajeczno-łososiowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta jajeczno-łososiowa 1. Jajka ugotować na twardo, obrać, rozgnieść widelcem lub drobno pokroić. Łososia również drobno pokroić, dodać do jajek. Doprawić solą, pieprzem, dorzucić posiekany koperek. Wymieszać z łyżką majonezu.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy