Pasta jajeczno-łososiowa

  • wyświetlono: 213 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Pasty mogłabym jeść codziennie. Ta z łososiem to jedna z moich ulubionych. Bardzo prosta,ale wyrazista w smaku. Polecam.

DSC_3059
  • 2 porcje
  • 15min
  • Łatwy

Składniki

4 jajka
1- 2 plastry wędzonego łososia
łyżka koperku
łyżka majonezu
sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczno-łososiowa

  • Pasta jajeczno-łososiowa1. Jajka ugotować na twardo, obrać, rozgnieść widelcem lub drobno pokroić. Łososia również drobno pokroić, dodać do jajek. Doprawić solą, pieprzem, dorzucić posiekany koperek. Wymieszać z łyżką majonezu.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

łosośJajkapasta

Komentarze

Podobne przepisy

image-1jlnrgd

Dodane przez: paulette17

AKSAMITNA PASTA JAJECZNO-TUŃCZYKOWA

Delikatna, kremowa aksamitna taka...

Pasta jajeczno-chrzanowa

Dodane przez: jacekwkuchni

Pasta jajeczno-chrzanowa

Ta pasta świetnie nadaje się do...

Odchudzona pasta jajeczno-ziołowa

Dodane przez: monikaT83

Odchudzona pasta jajeczno-ziołowa

Pasta jest szybciutka w przygotowaniu...

Pasta łososiowa do kanapek

Dodane przez: Kuchnia Marty

Pasta łososiowa do kanapek

Szybka i prosta pasta łososiowa...

Pasta jajeczno-szynkowa do kanapek

Dodane przez: Gosia123

Pasta jajeczno-szynkowa do kanapek

Szybka, prosta pasta do kanapek.

Pasta łososiowa do jajek

Dodane przez: joanna30

Pasta łososiowa do jajek

Bardzo lubię wędzonego łososia....

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE