Pasta jajeczno łososiowa

  • wyświetlono: 267 |
  • dodany do książki kucharskiej: 4 |
  • polecenia: 0

Pasta jajeczno łososiowa. Pyszna propozycja na śniadanie, wyrazisty smak.

  • 2 porcje
  • 20min

Składniki

4 jajka ugotowane na twardo
4 korniszony
100 g łososia wędzonego
pęczek szczypiorku
łyżka majonezu
łyżeczka ostrej musztardy
łyżeczka chrzanu
pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczno łososiowa

  • 1. Jajka i ogórki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Łososia i szczypiorek drobno pokroić. Dodać majonez, musztardę i chrzan. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić pieprzem i schłodzić w lodówce.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

łosośpastajajko

Komentarze

Podobne przepisy

image-1jlnrgd

Dodane przez: paulette17

AKSAMITNA PASTA JAJECZNO-TUŃCZYKOWA

Delikatna, kremowa aksamitna taka...

Pasta łososiowa do kanapek

Dodane przez: Kuchnia Marty

Pasta łososiowa do kanapek

Szybka i prosta pasta łososiowa...

Pasta łososiowa do jajek

Dodane przez: joanna30

Pasta łososiowa do jajek

Bardzo lubię wędzonego łososia....

Pasta jajeczno-szynkowa do kanapek

Dodane przez: Gosia123

Pasta jajeczno-szynkowa do kanapek

Szybka, prosta pasta do kanapek.

Pasta łososiowa

Dodane przez: anita555

Pasta łososiowa

Najlepsza na przekąskę albo lekką...

Pasta Łososiowo-Jajeczna

Dodane przez: evita0007

Pasta Łososiowo-Jajeczna

Pyszna pasta z łososia . . . .

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE