Pasta jajeczna ze szpinakiem i awokado

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Pyszna pasta jajeczna do chleba

  • 15 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 6 jaj
    1 dojrzałe awokado
    2 garście świeżego szpinaku
    sól
    pieprz
    duża szczypta czosnku granulowanego
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Śniadanie

Pasta jajeczna ze szpinakiem i awokado - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Do miski wrzucamy jajka, obrane awokado bez pestki, szpinak, sól, pieprz i czosnek do smaku. Wszystkie składniki blendujemy na puszystą pastę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado Jajka Szpinak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Gotowanie Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować