Pasta jajeczna ze smażoną cebulką

4.5 (191 ocen)

Prosta , szybka w przygotowaniu a jaka smaczna pasta jajeczna z dodatkiem smażonej na maśle cebulki.Najlepsza z kromką świeżego chleba.

Składniki:

  • 2 cebule
    1 łyżka masła
    6 jajek
    1 łyżka jogurty naturalnego
    1 łyżka majonezu
    1/2 łyżeczki pieprzu
    szczypta soli
Wystaw ocenę:

4.5 (191 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna ze smażoną cebulką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta jajeczna ze smażoną cebulką 1. Cebule obrać , pokroić drobno.
    Zeszklić na rozgrzanym maśle.
  • Pasta jajeczna ze smażoną cebulką 2. Jajka ugotować na twardo, pozostawić do ostudzenia w zimnej wodzie.
  • Pasta jajeczna ze smażoną cebulką 3. Obrać , pokroić na mniejsze kawałki a następnie pognieść widelcem.
  • Pasta jajeczna ze smażoną cebulką 4. Do jajek dodać cebulę , majonez jogurt naturalny oraz sól i pieprz.
    Wymieszać do połączenia się składników.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować