Pasta jajeczna z tuńczykiem i serem żółtym

4.99 (189 ocen)

  • 20 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Często na piątek przygotowuję pastę jajeczną.Tym razem z tuńczykiem.Jest idealna do kanapek:)

  • 20 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 6 jajek ugotowanych na twardo
    puszka tuńczyka w oleju lub sosie własnym
    100 gram żółtego sera
    szczypiorek
    3 łyżki majonezu
    sól,pieprz
Wystaw ocenę:

4.99 (189 ocen)

Zobacz również:

Jajko Majonez Pasty Ser

Pasta jajeczna z tuńczykiem i serem żółtym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka i ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.Dodajemy tuńczyka(rozdrabniamy go widelcem) ,majonez,pokrojony szczypior.Mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować