Pasta jajeczna z tuńczykiem i korniszonem

4.5 (201 ocen)

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Jeżeli znudziły Ci się kanapki z serem i szynką proponuję na śniadanko właśni taką pastę z jajek

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 6 jaj
    1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    2 korniszony
    1 łyżka majonezu
    1 mała cebula
    sól i pieprz
    natka pietruszki
Wystaw ocenę:

4.5 (201 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Jajko Pasty

Pasta jajeczna z tuńczykiem i korniszonem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować, ostudzić i drobno pokroić. Cebulę i ogórki bardzo drobno posiekać. Tuńczyka odsączyć z sosu. Do miski włożyć siekane jaja,tuńczyka, ogórki i cebulkę, dodać majonez, natkę i przyprawy. Wszystko bardzo dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować