Pasta jajeczna z tuńczykiem i korniszonem

  • wyświetlono: 1161 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Jeżeli znudziły Ci się kanapki z serem i szynką proponuję na śniadanko właśni taką pastę z jajek

20200303_195300
  • 18 porcje
  • 30min
  • Łatwy

Składniki

6 jaj
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
2 korniszony
1 łyżka majonezu
1 mała cebula
sól i pieprz
natka pietruszki

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna z tuńczykiem i korniszonem

  • 1. Jajka ugotować, ostudzić i drobno pokroić. Cebulę i ogórki bardzo drobno posiekać. Tuńczyka odsączyć z sosu. Do miski włożyć siekane jaja,tuńczyka, ogórki i cebulkę, dodać majonez, natkę i przyprawy. Wszystko bardzo dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem. Smacznego!

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

Jajkapastaśniadaniejajapieczywo

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta do chleba

Dodane przez: Konto nieaktywne

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta kanapkowa z dodatkiem tuńczyka,...

Pasta jajeczna z awokado i szczypiorku

Dodane przez: VioletoweKucharzenie

Pasta jajeczna z awokado i szczypiorku

Pyszna pasta z awokado i jajka...

Pasta z tuńczyka i musztardy

Dodane przez: AnetaJ

Pasta z tuńczyka i musztardy

Pasta ma doskonały smak, mam nadzieję,...

Pasta chrzanowa

Dodane przez: Marta Ryżek-Kalkowska

Pasta jajeczna z chrzanem

Smaczna pasta jajeczna na każde...

Pasta z kuskusem i tuńczykiem

Dodane przez: mysza75

Pasta z kuskusem i tuńczykiem

Szybka, zdrowa pasta do szkoły,...

pasta jajeczna

Dodane przez: Marta Ryżek-Kalkowska

Pasta jajeczna z szynką i serem

Smaczna pasta jajeczna na śniadanie.

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE