Pasta jajeczna z tuńczykiem

  • wyświetlono: 547 |
  • dodany do książki kucharskiej: 4 |
  • polecenia: 0

Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie sprawdza się, jako pasta kanapkowa.

AnetaJ
  • 1min
  • Łatwy

Składniki

5 jajek ugotowanych na twardo
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
2-3 łyżki rzeżuchy
Majonez
Sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna z tuńczykiem

  • 1. Tuńczyka odcedzamy na sitku. Jajka trzemy na tarce o drobnych oczkach. Tuńczyka delikatnie rozdrabniamy widelcem i dodajemy do jajek. Dodajemy też posiekaną rzeżuchę, majonez, mieszamy i doprawiamy do smaku.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

Jajkapasta jajecznatuńczykrzeżuchapasta rybnaprosty przepisPasta jajeczna z tuńczykiem

Komentarze

Podobne przepisy

Pasta jajeczna z porem

Dodane przez: joanna30

Pasta jajeczna z porem

Bardzo łatwa i szybka do przygotowania...

Pasta jajeczna z korniszonem

Dodane przez: JustKuchcik

Pasta jajeczna z korniszonem

Popularna pasta jajeczna z dodatkiem...

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

Dodane przez: JulkaTomeczek

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

Doskonała pasta na kanapki

Pasta jajeczna z kukurydzą

Dodane przez: AnetaJ

Pasta jajeczna z kukurydzą

Pasta jajeczna to pyszny dodatek...

Pasta jajeczna z cebulą

Dodane przez: Jagodowe_ciastko

Pasta jajeczna z cebulą

W moim domu przygotowuje się ją...

Pasta jajeczna z brokułami

Dodane przez: Klaudia0318

Pasta jajeczna z brokułami

Pyszne połączenie jajek z chrupiącym...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE