Pasta jajeczna z tuńczykiem

  • wyświetlono: 440 |
  • dodany do książki kucharskiej: 3 |
  • polecenia: 0

Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie sprawdza się, jako pasta kanapkowa.

AnetaJ
  • 1min
  • Łatwy

Składniki

5 jajek ugotowanych na twardo
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
2-3 łyżki rzeżuchy
Majonez
Sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna z tuńczykiem

  • 1. Tuńczyka odcedzamy na sitku. Jajka trzemy na tarce o drobnych oczkach. Tuńczyka delikatnie rozdrabniamy widelcem i dodajemy do jajek. Dodajemy też posiekaną rzeżuchę, majonez, mieszamy i doprawiamy do smaku.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

Jajkapasta jajecznatuńczykrzeżuchapasta rybnaprosty przepisPasta jajeczna z tuńczykiem

Komentarze

Podobne przepisy

image-001gyol

Dodane przez: Anika84

PASTA JAJECZNA Z AWOKADO.

Pyszna i zdrowa pasta na kanapki.

Pasta jajeczna z awokado

Dodane przez: jlatuszek

Pasta jajeczna z awokado

Połączenie awokado z jajkiem. Lubię...

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

Dodane przez: JulkaTomeczek

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

Doskonała pasta na kanapki

Pasta jajeczna z groszkiem

Dodane przez: Reniutka

Pasta jajeczna z groszkiem

Pasta jajeczna z groszkiem, to...

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Dodane przez: AnetaJ

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Bardzo smaczna pasta na śniadanie,...

pasta z tuńczyka

Dodane przez: kasiunia860

Pasta z tuńczyka

Pasta rybna w troszkę innym wydaniu...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE

Drogi użytkowniku, wprowadziliśmy aktualizację w regulaminie, który zacznie obowiązywać od 18.12.2019. Zaktualizowany regulamin znajdziesz tutaj.