Pasta jajeczna z tuńczykiem

0 (0 ocen)

  • 1 min
  • Łatwy

Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie sprawdza się, jako pasta kanapkowa.

  • 1 min
  • Łatwy

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
    1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    2-3 łyżki rzeżuchy
    Majonez
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Pasta jajeczna z tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka odcedzamy na sitku. Jajka trzemy na tarce o drobnych oczkach. Tuńczyka delikatnie rozdrabniamy widelcem i dodajemy do jajek. Dodajemy też posiekaną rzeżuchę, majonez, mieszamy i doprawiamy do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Rzeżucha Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Bez gotowania

Podobne przepisy

To może cię zainteresować