Pasta jajeczna z tuńczykiem

  • wyświetlono: 1063 |
  • dodany do książki kucharskiej: 8 |
  • polecenia: 0

Taka pasta to świetny dodatek do kanapek i krakersów. Doskonała na śniadanie, jak również jako przekąska na imprezę.

joanna30
  • -1 porcje
  • 15min
  • Łatwy

Składniki

6 jajek

puszka tuńczyka w sosie własnym

łyżka majonezu

dymka ze szczypiorkiem

sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna z tuńczykiem

  • 1. Jajka ugotować na twardo i zetrzeć na tarce na małych oczkach. Dodać odsączonego z zalewy tuńczyka, posiekaną dymkę i majonez. Wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Odstawić na godzinę do lodówki aby smaki się przegryzły.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

Jajkatuńczykw kilka chwilpastaprzystawkiśniadaniekolacjaryby

Komentarze

Podobne przepisy

image-109p8p7

Dodane przez: JulkaTomeczek

Pasta jajeczna z szynką

Taką pastę robię moim dzieciom...

image-001gyol

Dodane przez: Anika84

PASTA JAJECZNA Z AWOKADO.

Pyszna i zdrowa pasta na kanapki.

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

Dodane przez: JulkaTomeczek

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą

Doskonała pasta na kanapki

Pasta jajeczna z groszkiem

Dodane przez: Reniutka

Pasta jajeczna z groszkiem

Pasta jajeczna z groszkiem, to...

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Dodane przez: AnetaJ

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Bardzo smaczna pasta na śniadanie,...

pasta z tuńczyka

Dodane przez: kasiunia860

Pasta z tuńczyka

Pasta rybna w troszkę innym wydaniu...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE

Drogi użytkowniku, wprowadziliśmy aktualizację w regulaminie, który zacznie obowiązywać od 18.12.2019. Zaktualizowany regulamin znajdziesz tutaj.