Pasta jajeczna z rzeżuchą

  • wyświetlono: 180 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Pasta nie tylko idealnie nada się na kanapki. Rewelacyjnie wkomponuje się jako nadzienie do połówek jajek ugotowanych na twardo. Na Wielkanoc, jak znalazł ;)

DSC_1166
  • 4 porcje
  • 25min
  • Łatwy

Składniki

3 jajka
1 garść rzeżuchy
100 ml oliwy z awokado
sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna z rzeżuchą

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.

    Do jajek dodajemy rzeżuchę oraz oliwę. Blendujemy.

    Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

pasty do chlebasmarowidłafarsz do jajek

Komentarze

Podobne przepisy

pyszna na kanapkę

Dodane przez: beciiaaa

Sałatka (pasta) jajeczna z szynką i rzeżuchą

Bardzo smaczna, prosta w przygotowaniu....

Pasta jajeczna z korniszonem

Dodane przez: JustKuchcik

Pasta jajeczna z korniszonem

Popularna pasta jajeczna z dodatkiem...

image-109p8p7

Dodane przez: JulkaTomeczek

Pasta jajeczna z szynką

Taką pastę robię moim dzieciom...

Pasta jajeczna z awokado

Dodane przez: ewaeu

Pasta jajeczna z awokado

Doskonała pasta na kanapkę. Smaczna...

Pasta jajeczna z rzodkiewką

Dodane przez: AnetaJ

Pasta jajeczna z rzodkiewką

Bardzo szybka do przygotowania,...

Pasta jajeczna z szynką

Dodane przez: bogusia82

Pasta jajeczna z szynką

Bardzo smaczna pasta z jajek i...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE