Pasta jajeczna z ogórkiem, chilli i z oliwkami

4.5 (153 ocen)

  • 20 min

Najprostsza, najpyszniejsza: aromatyczna pasta do chleba:)

  • 20 min

Składniki:

  • 8 jajek
    Papryczka chilli
    15 oliwek
    Ogórek korniszony
    1/2 pęczka natki
    2-3 łyżki majonezu
    2 łyżki ostrej musztardy
    Przyprawy (pieprz, sól, curry)
Wystaw ocenę:

4.5 (153 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty

Pasta jajeczna z ogórkiem, chilli i z oliwkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy. Ogórek, natkę, papryczkę chilli, oliwki i jajka kroimy, przekładamy do rozdrabniacza i miksujemy. Dodajemy majonez oraz musztardę, mieszamy i dobrze doprawiamy do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Oliwki Papryka chili

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować