Pasta jajeczna z kukurydzą

4.5 (149 ocen)

Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Jest łatwa i szybka do przygotowania. Polecam

Składniki:

  • 4 jajka ugotowane na twardo
    200g serka topionego
    1 puszka kukurydzy
    Pęczek cebuli dymki
    Majonez ok. 3-4 łyżki
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (149 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z kukurydzą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kukurydzę odcedzić z zalewy.
    Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulę dymkę posiekać.
    Majonez i serek topiony połączyć – najłatwiej widelcem, na jednolitą masę.
    Składniki pasty połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Serek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować