Pasta jajeczna z chrupiącą rzodkiewką

5 (1 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Szybka pasta jajeczna z chrupiącą, ostrą rzodkiewką. Idealna na śniadanie:)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 jajka
    pęczek rzodkiewek
    garść posiekanego koperku
    2 łyżki majonezu
    sól, pieprz cytrynowy
    szczypta suszonej pietruszki
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z chrupiącą rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta jajeczna z chrupiącą rzodkiewką 1. Ugotowane na twardo jajka ugnieść widelcem. Rzodkiewkę drobno pokroić, koperek posiekać. Połączyć z majonezem, oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Można posypać suszoną pietruszką albo resztą koperku. Schłodzić.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzodkiewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować