Pasta jajeczna z cebulką i koperkiem

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Taka pasta jajeczna jest bajecznie prosta w przygotowaniu, przepyszna i zawsze znika ze stołu jako pierwsza :) to świetne śniadanie - do zaserwowania z naprawdę dobrym chlebem :)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - 4 jajka
    - 0,5 małej cebulki
    - 2 łyżki majonezu
    - 2 łyżki posiekanego koperku
    - sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z cebulką i koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo. Cebulkę kroimy w drobniutką kostkę i sparzamy wrzątkiem na sitku.
    Obrane jajka ścieramy na dużych oczkach tarki. Dodajemy cebulkę i majonez. Mieszamy dokładnie, w razie potrzeby dodajemy jeszcze odrobinę majonezu - pasta nie powinna być sucha, ale nie powinna też pływać w majonezie :) doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy koperek. Mieszamy jeszcze raz, odstawiamy na 10 minut.
    Podajemy z dobrym chlebem, keczupem i koperkiem.





    Smacznego!!!!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wegetariańska Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować