Pasta jajeczna

0 (0 ocen)

  • Łatwy

PRZEPIS NA PASTE DOSTAŁAM OD TESCIOWEJ I DO DZIS MOJA RODZINKA JĄ UWIELBIA .NAJLEPIEJ SMAKUJE Z SWIEZYM PIECZYWEM.NA SNIADANIE W SWIETA WIELKANOCNE I NIE TYLKO SMAKUJE WYSMIENICIE.

  • Łatwy

Składniki:

  • - jajka na twardo: 2 sztuki
    - masło: 2 łyżki
    - cebula: 0.25 sztuki
    - zielenina: 1 łyżeczka
    - musztarda chrzanowa: 1 łyżeczka
    - sól pieprz ( do smaku): 1 szczypta

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. JAJKA UGOTOWAC NA TWARDO ,CEBULKE I ZIELENINE POKROIC NA DROBNO , .JAJKA ZMIAŻDZYC WIDELCEM ,DODAC RESZTE SKŁADNIKÓW I PRZYPRAWIC DO SMAKU PIEPRZEM

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy