pasta jajeczna

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Pasta Jajeczna bardzo łatwa do przygotowania, a całkowita odmiana tradycyjnego śniadania ..... idealna do świeżej bułki czy chleba.....

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 duże jajka ugotowane na twardo
    1 łyżeczka musztardy
    1-2 łyżki majonezu
    sól+pieprz do smaku
    opcjonalnie świeży koperek lub szczypiorek
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ugotowane wcześniej jajka zetrzeć na tarce jarzynowej na drobnym oczku dodać musztardę, majonez i wymieszać doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem i solą...jeśli lubimy gładkie pasty możemy ją zblendować blenderem....
    Do wersji podstawowej można dodać drobno pokrojony szczypiorek lub koperek...
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować