Pasta jajeczna

  • wyświetlono: 230 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Szybka w przygotowaniu i niezwykle smaczna

BlackOrchid90
  • 10min

Składniki

5 dużych jajek
łyżka majonezu
pół łyżeczki musztardy
szczypiorek
sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna

  • 1. Jajka ugotować na półtwardo (ok 4-5 min). Ostudzić i obrać. W głębokiej miseczce dokładnie podukać widelcem. Posiekać szczypiorek. Masę jajeczną wymieszać z majonezem musztardą i szczypiorkiem. Doprawić solą i pieprzem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzu

Komentarze

Podobne przepisy

image-0m9ygqc

Dodane przez: jmjustys24

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna na kanapki

Pasta jajeczna

Dodane przez: bogusia82

Pasta jajeczna

Szybka i smaczna pasta jajeczna.Idealnie...

pasta jajeczna

Dodane przez: LucyG

Pasta jajeczna

Szybka i smaczna pasta do kanapek...

pasta jejeczna

Dodane przez: wiola

Pasta jajeczna

Najprostsza z możliwych past jajecznych...

Pasta jajeczna

Dodane przez: JustKuchcik

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z dodatkiem twarogu,...

Pasta jajeczna.

Dodane przez: agusia84

Pasta jajeczna

Tę pastę wymyśliłam tak na poczekaniu...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE