Pasta jajeczna

  • wyświetlono: 537 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Pasta jajeczna z dodatkiem twarogu, szczypiorku i lubczyku, lekko pikantna.

P10

Składniki

10 jajek ugotowanych na twardo
200 g twarogu delikatnego 4% tłuszczu (naturalny lub z ulubionymi dodatkami - u mnie z rzodkiewką)
1 pęczek szczypiorku
1 pęczek lubczyku
szczypta papryki ostrej mielonej
pieprz biały mielony do smaku
sól do smaku

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta jajeczna

  • Pasta jajeczna1. Jajka drobno posiekać lub zetrzeć na grubych oczkach tarki jarzynowej.
  • Pasta jajeczna2. Zieleninę posiekać i dodać do jajek. Dołożyć twaróg. Całość wymieszać. Dodać przyprawy - ponownie wymieszać.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzulubczyksezonowe_przysmakiz_roznych_stron_swiatamama_mnie_nauczylaprzystawkaJajkapasta jajecznatwarógpastaWielkanocszczypiorekśniadanierzodkiewkakolacjaostra paprykana zimnoprostabiały pieprz

Komentarze

Podobne przepisy

image-009xbfl

Dodane przez: Bożena1960

Pasta jajeczna

Szybka, nie droga ,pyszna pasta...

pasta jajeczna

Dodane przez: rena123

Pasta jajeczna

Prosta i pyszna pasta z jajek i...

image-0m9ygqc

Dodane przez: jmjustys24

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna na kanapki

Pasta jajeczna

Dodane przez: bogusia82

Pasta jajeczna

Szybka i smaczna pasta jajeczna.Idealnie...

pasta jajeczna

Dodane przez: LucyG

Pasta jajeczna

Szybka i smaczna pasta do kanapek...

Pasta jajeczna

Dodane przez: smakowisko

Pasta jajeczna

Idealna do świeżo upieczonego,...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE