Pasta jajeczna

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Bardzo szybka w przygotowaniu. Polecam na długie podróże zamiast masła.

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 7 jajek ugotowanych na twardo
    2 łyżki masła
    1 mała cebula
    Sól, pieprz
    Ulubione przyprawy
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka blendujemy z cebulą i masłem.
    Doprawiamy.

    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Jajka Masło Pieprz Przyprawy Sól

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować