Pasta do pieczywa z rybką

  • wyświetlono: 302 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Zapraszam na smaczna pastę do pieczywa z wędzonych brzuszków łososia.

WIN_20170302_191418 (2)
  • 2 porcje
  • 15min
  • Łatwy

Składniki

100 g wędzonych brzuszków z łososia
2 jajka ugotowane na twardo
2 łyżki kwaśnej śmietany
sól, pieprz
szczypiorek

Sposób przygotowania przepisu:

Pasta do pieczywa z rybką

  • 1. Oddzielamy mięso z ryby od skóry i przekładamy do miseczki. Jajka obieramy i kroimy w kosteczkę a potem dodajemy do rybki. Przyprawiamy do smaku oraz dodajemy śmietanę. Mieszamy. Można dodać szczypiorek.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

rybaw kilka chwiltania kuchniazdrowie na talerzupasta do pieczywa

Komentarze

Podobne przepisy

Brokułowa pasta do pieczywa

Dodane przez: slodkokwasnakuchnia

Brokułowa pasta do pieczywa

Zapraszam na smaczną i zdrową pastę...

image-24bf43d

Dodane przez: EsmeraldaZeSmakiem

Pasta z tuńczykiem i oliwkami (do pieczywa)

Prosta, szybka i bardzo smaczna...

pasta drobiowa

Dodane przez: karolinajedynak24

PASTA DROBIOWA DO PIECZYWA

Pożywna pasta drobiowa nadająca...

Pasta z ciecierzycy do pieczywa

Dodane przez: slodkokwasnakuchnia

Pasta z ciecierzycy do pieczywa

Pasta jest bardzo prosta do przygotowania...

Bananowa pasta do pieczywa

Dodane przez: Aneta_77

Bananowa pasta do pieczywa

Pyszna pasta z serka wiejskiego...

Pasta śledziowa do pieczywa

Dodane przez: kuchenny świat

Pasta śledziowa do pieczywa

Łatwa i szybka w przygotowaniu...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE