PASTA CHRZANOWA Z POREM

0 (0 ocen)

  • 20 min

Pyszna pasta idealna do świeżego pieczywa na śniadanie czy kolację.

  • 20 min

Składniki:


  • 4 jajka na twardo
    3 ogórki konserwowe
    1 por tylko biała cześć
    1 /2 natki pietruszki
    3 łyżki tartego Ser żółtego np. Cheddar
    3 łyżki jogurtu naturalnego
    1 łyżka majonezu
    2 łyżki tartego chrzanu
    Sól i pieprz do smaku

Pasta chrzanowa z porem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obiera. I trę na tarce na grubych oczkach. Dodaję potarty ser żółty. Pora myję i drobno siekam.

    Dodaję do miski. Ogórki konserwowe drobno siekam dodaję do miski. Natkę pietruszki również drobno siekam i dodaję do pozostałych składników.
  • 2. Na koniec dodaję sól i pieprz do smaku, chrzan, jogurt naturalny oraz majonez. Wszystko ze sobą mieszam.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

4.5 (144 ocen)

Opublikowany w Magazynie
Pasta chrzanowa