Parujące kanapki

0 (0 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

przekaska na cieplo zrodzila sie z sympatii do tostow podawanych w jednym z rzeszowskich pubów, postanowilam wiec nieco wzbogacic skladniki i nawet na chlebie mozna zrobic smaczne, cieple danie :)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • - kromka chleba: 3 plastry
    - ser żólty (plaster): 7 plastrów
    - chuda wedlina: 4 plastry
    - suszony majeranek (lub przyprawa do pizzy): 1 szczypta
    - sos czosnkowy: 1 łyżka
    - keczub: 1 łyżka
    - ogórek świeży: 15 plastrów
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Kanapki

Parujące kanapki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. rozloz chleb na talerzu, poloz na chlebie wedline, nastepnie posyp majerankiem lub inna ulubiona przyprrawą. Nastepnie rozloz plastry ogorka (lub pomidora swiezego, wg uznania), calosc nakryj serem i wloz do mikrofalowki na okolo minute, gora dwie, by ser sie nie spalil i nie zlal z kanapek. po wyjeciu polej sosami, i gwarantuje Ci pozywny i smaczny posilek :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować