REKLAMA

Papryka zielona faszerowana gąskami

wyświetlono: 202 | dodany do książki kucharskiej: 0 | polecenia: 0

ładnie się prezentuje

opublikowany: 02.06.2012
Udostępnij Pinterest

Składniki:

  • 8 zielonych papryk, 300 g gąsek, 100 g kiełbasy, 100 ml śmietany, 30 g masła, cebula, mielona ostra czerwona papryka, mielony czarny pieprz, sól, natka pietruszki
Ocena:

(średnia 0 z 0 głosów)

Jak zrobić Papryka zielona faszerowana gąskami?
Sposób przygotowania:

  • 1. Gąski udusić na maśle z mieloną ostrą czerwoną papryką. Odstawić, domieszać śmietanę, posiekaną cebulę, pokrojoną kiełbasę, pieprz, sól, wymieszać.Zielone papryki przekroić podłużnie na pół. Wyjąć gniazda nasienne, faszerować masą i udekorować natką pietruszki.
  • 2. Podawać na obiad lub kolację.
Dodaj do książki kucharskiej
Wyślij Udostępnij Podziel się Wyślij

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Komentarze

Podobne przepisy

Dodane przez: kiciax1 272653345_4583550675106843_4152665423564438316_n

FASZEROWANA PAPRYKA

Pyszna z aromatycznym farszem który zawiera w sobie sos cygański

kategoria: Dania główne faszerowane opublikowany: 31.08.2017 | wyświetlono: 1077 Książki kucharskie: 1 | Polecenia: 0
Dodane przez: kasik1p3 kasik1p3

Papryka faszerowana

Papryka faszerowana mięsem , ryżem i dodatkami

kategoria: Dania główne faszerowane faszerowane warzywa opublikowany: 25.05.2017 | wyświetlono: 873 Książki kucharskie: 0 | Polecenia: 0
Dodane przez: Blodka IMG_20160422_214242

Faszerowana papryka

Uwielbiam paprykę pod każdą postacią. W wersji faszerowanej jest wprost genialna.

kategoria: Dania główne papryka faszerowana opublikowany: 06.10.2018 | wyświetlono: 627 Książki kucharskie: 3 | Polecenia: 0

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE