Papryka w keczupie

4.98 (196 ocen)

Bardzo dobry dodatek do wędlin i nie tylko...

Składniki:

  • 1kg. kolorowej papryki
    30dkg. cebuli
    ZALEWA:
    3/4 szklanki keczupu
    1/4 szklanki octu 10%
    1/4 szklanki cukru
    łyżeczka soli , pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.98 (196 ocen)

Zobacz również:

Przetwory Papryka marynowana

Papryka w keczupie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Anturium z papryki 1. Paprykę , wymyć , oczyścić z gniazd nasiennych , pokroić w paski , cebulę obrać pokroić w pół krążki . Składniki zalewy wymieszać i zagotować do ciepłej zalewy dodać pokrojoną paprykę i cebulę wszystko razem gotować około 8 minut co jakiś czas mieszając , przełożyć do słoików pasteryzować 10 minut .

Porady

Dla dekoracji z papryki zrobiłam anturium

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Papryka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować