Papryka faszerowana z grilla

4.5 (178 ocen)

  • 60 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Grillowe menu

  • 60 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 papryka
    1/2 bakłażana
    150 g mięsa mielonego wołowego
    2-3 pieczarki
    sól, pieprz
    świeże zioła, u mnie oregano i szałwia
    5 dkg sera żółtego
Wystaw ocenę:

4.5 (178 ocen)

Zobacz również:

Papryka faszerowana Grill

Papryka faszerowana z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Paprykę przekroić na pół i wydrążyć. Bakłażana i pieczarki pokroić drobno i wymieszać z mięsem mielonym, dodać przypraw i posiekane zioła, wymieszać i napełnić papryki. Wierzch posypać startym żółtym serem. Papryk zawinąć w folię aluminiową i grillować około 40 minut, Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mięso Papryka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować