Papryka faszerowana z grilla

  • wyświetlono: 1507 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Grillowe menu

DSC_0795
  • 2 porcje
  • 60min
  • Łatwy

Składniki

1 papryka
1/2 bakłażana
150 g mięsa mielonego wołowego
2-3 pieczarki
sól, pieprz
świeże zioła, u mnie oregano i szałwia
5 dkg sera żółtego

Sposób przygotowania przepisu:

Papryka faszerowana z grilla

  • 1. Paprykę przekroić na pół i wydrążyć. Bakłażana i pieczarki pokroić drobno i wymieszać z mięsem mielonym, dodać przypraw i posiekane zioła, wymieszać i napełnić papryki. Wierzch posypać startym żółtym serem. Papryk zawinąć w folię aluminiową i grillować około 40 minut, Smacznego :)

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

latomięso mielonepaprykaGrillmajówkagrillowaniez grillapapryka faszerowana

Komentarze

Podobne przepisy

żeberka z grilla

Dodane przez: wiesiołek

Żeberka z grilla - marynata

Doskonała marynata do mięs - takich...

Bagietka czosnkowa z grilla

Dodane przez: czarrna

Bagietka czosnkowa z grilla

Pieczywo do dań z grilla

domowe hamburgery z grilla

Dodane przez: Neblina36

Domowe hamburgery prosto z grilla

Kotlety mielone,wszelkiego rodzaju...

Pieczarki z grilla

Dodane przez: AnetaJ

Pieczarki z grilla faszerowane rukolą z serem...

Szybka i smakowita przystawka na...

Hamburgery z grilla

Dodane przez: Marta – redaktor

Hamburgery z grilla

Hamburgery z grilla to nie tylko...

Wątróbka drobiowa z grilla

Dodane przez: luna19

Wątróbka drobiowa z grilla

Soczysta wątróbka z grilla .. zimą?...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE