Papryczki faszerowane

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Danie z serii "przekąski na mecz" :D

  • 10 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 4 mini-papryczki
    1 opakowanie serka kanapkowego o ulubionych smaku
    1/2 ogórka
    kilka czarnych oliwek

Papryczki faszerowane - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Papryczki przekroić na pół, wyciąć ogonek i oczyścić z pestek.

    Połówki papryczek napełnić serkiem kanapkowym.

    Ogórka obrać, pokroić w plasterki, oliwki osączyć z zalewy i też pokroić w plasterki.

    Papryczki wypełnione serkiem udekorować plasterkami ogórka i oliwek i gotowe. Smacznego :)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy