"PAJĄCZKI"

0 (0 ocen)

  • 25 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Prosta i bardzo efektownie wyglądająca przekąska idealna na karnawał, przyjęcia dla dzieci i nie tylko.

  • 25 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • małe słone krakersy
    paluszki słone
    250 g twarożek z białego sera
    ulubione zioła
    sól i pieprz
    wąskie kabanosy

"pajączki" - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Smarujemy twarożkiem krakersa i wbijamy po obu stronach połamane paluszki, przykrywamy drugim krakersem. Z twarożku robimy oczy a źrenice z plasterków kabanosa.

Porady

Ważne by twarożek lub inna pasta dodana była gęsta.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy