Pajączki

5 (142 ocen)

  • 5 min

Przepis ten wymyśliłam razem z kuzynem jako dzieciaki, teraz moja córeczka go uwielbia.

  • 5 min

Składniki:

  • 4 parówki wiedeńskie ,
    4plastry zółtego sera
    łyzka oleju
Wystaw ocenę:

5 (142 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Pajączki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Parówki nacinamy z każdego brzegu robiąc krzyżyk.
    Ponacinane parówki układamy na rozgrzanym oleju. Gdy się podsmażą z jednej strony na brązowo, odwracamy je i na wierzch kładziemy zółty ser. Gdy ser się roztopi sciągamy z patelni. Podajemy z chlebem lub sałatką z pomidora i ogórka.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować