Ekspresowe pączusie brzoskwiniowe z dodatkiem waniliowego budyniu. Po prostu niebo w gębie !!! Wypróbujcie sami – a nie pożałujecie – tylko uważajcie UZALEŻNIAJĄ !
30 min
Dla 10 osób
Składniki:
4 jajka
450 g serka homogenizowanego brzoskwiniowego z kawałkami owoców
Pączusie brzoskwiniowo-waniliowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:
1.1. Do miski dodaj jogurt, serki i jajka. Całość zmiksuj do połączenia składników. Do masy przesiej suche składniki. Całość zmiksuj do połączenia.
2. Olej rozgrzej w głębokim rondelku. Za pomocą łyżki stołowej uprzednio zamoczonej w gorącym oleju nakładaj porcję ciasta i wrzucaj na olej. Smaż z oby dwóch stron na złoty kolor. Odsącz z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym
Komentarze