OZORKI W SOSIE CHRZANOWYM

4.48 (183 ocen)

Bardzo smaczna przekąska, świetnie sprawdza się na imprezach.

Składniki:

  • 2 ozorki
    chrzan śmietankowy 180g
    1 łyżka śmietany
    2 łyżki majonezu
    sól i pieprz do smaku
    przyprawa uniwersalna
Wystaw ocenę:

4.48 (183 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Sos chrzanowy

Ozorki w sosie chrzanowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ozorki ugotować do miękkości w wodzie z przyprawa uniwersalna, ostudzić, obrać ze skórki i pokroić. Majonez wymieszać ze śmietaną, chrzanem, przyprawić solą i pieprzem. Ozorki połączyć z sosem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ozorki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować