OSTRY SOS DO DAŃ MIĘSNYCH

4.49 (201 ocen)

Doskonały sos do mięs pieczonych,smażonych,grillowanych.Polecam osobą lubiącym ostre smaki.

Składniki:


  • 5-6 średnich ogórków kiszonych
    6 ząbków czosnku
    5 łyżek keczupu pikantnego
    przyprawa uniwersalna do smaku
Wystaw ocenę:

4.49 (201 ocen)

Zobacz również:

Sosy

Ostry sos do dań mięsnych - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • ostry sos do dań mięsnych 1. Ogórki i czosnek pokroić w drobna kostkę .Właściwa proporcja to 1 porcja ogórków i 1/2 czosnku.Przełożyć do miski,dodać keczup,przyprawić do smaku przyprawa uniwersalna i dokładnie wymieszać.

Porady

Nie nadaje się dla dzieci.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować