Ogniste skrzydełka

  • wyświetlono: 581 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Bardzo ostre skrzydełka dla lubiących pikantne potrawy

Aninka88

Składniki

8 skrzydełek
kostka rosołowa

Panierka:
przyprawa ogniste skrzydełka
jajko
bułka tarta
mąka
zioła
prowansalska

Sposób przygotowania przepisu:

Ogniste skrzydełka

  • 1. Ugotować skrzydełka na kostce rosołowej. Następnie posolić skrzydełka, popieprzyć. Panierować w jajku a następnie w bułce tartej, mące, ziołach prowansalskich i przyprawie ogniste skrzydełka. Smażyć z obu stron na złocisty kolor.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Tagi

w_kilka_chwilmoj_niedzielny_obiaddróbskrzydełkakonkurs_romantyczny
 

Komentarze

Podobne przepisy

Wątróbka...

Dodane przez: elapolo

Drobiowa wątróbka w marokańskiej marynacie...

Wątróbka przygotowana w tej marynacie...

roladki

Dodane przez: viki2903

Roladki koperkowe

roladki w sosie koperkowym

Aromatyczne kąski kurczaka duszone z cebulką i papryką

Dodane przez: Latosiowa

Aromatyczne kąski kurczaka duszone z cebulką...

Pyszna i szybka propozycja obiadowa....

Udka ketchupowo-majonezowe

Dodane przez: czarrna

Udka ketchupowo-majonezowe

Nie ma to jak pieczone mięso z...

Tortille z chrupiącym, paprykowym kurczakiem i warzywami

Dodane przez: justi2401

Tortille z chrupiącym, paprykowym kurczakiem

Pyszny, domowy fast-food- tortille...

Filet zapiekany z ananasem i serem

Dodane przez: justi2401

Filet po hawajsku

Filet z piersi kurczaka zapiekany...