Obiadowa surówka z kiszonej kapusty

4.5 (173 ocen)

Często robię ta surówkę , szczególnie w okresie zimowym ponieważ kiszonki podnoszą odporność a poza tym jest bardzo smaczna.

Składniki:

  • Kiszona kapusta
    marchewka
    cebula
    oliwa z oliwek
    pieprz , sól,
    dowolne zioła albo gotowa mieszanka ziół do sałatek
Wystaw ocenę:

4.5 (173 ocen)

Zobacz również:

Surówki

Obiadowa surówka z kiszonej kapusty - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę kroję , marchewkę ścieram na małych oczkach, cebulę drobno siekam, mieszam w misce doprawiam solą pieprzem ziołami dolewam 2 łyżki oliwy. Zostawiam na ok 30 min aby się "przegryzła".

Porady

Doskonale smakuje z pieczonymi mięsami , bitkami lub roladami.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować