pieczony łosoś z kaszą gryczaną i warzywami

4.5 (152 ocen)

Szybki, zdrowy, obiad dl osób dbających o figurę :)

Składniki:

  • Filet z łososia lub pstrąga tęczowo łososiowego
    woreczek kaszy gryczanej
    warzywa mrożone np "mieszanka wiosenna"
    dowolne przyprawy, sól, pieprz
    sok z cytryny
    koperek
Wystaw ocenę:

4.5 (152 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba

Pieczony łosoś z kaszą gryczaną i warzywami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę przpraw ulubionymi przyprawami i upiecz w folii, skrop sokiem z cytryny. Kaszę ugotuj wg przepisu na opakowaniu. Pozwól by warzywa się rozmroziły i podsmaż je chwilę na patelni, tak by nie były surowe, następnie zmieszaj je z kaszą gryczaną, przypraw i podaj z rybą posypaną koperkiem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować