Niedźwiedzia pasta z pstrąga

5 (1 ocen)

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Zdrowa pasta na kanapki!

  • 10 min
  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 500 g usmażonego pstrąga
    1 pęczek czosnku niedźwiedziego
    2 ugotowane jajka na twardo
    sól, pieprz do smaku
    2 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

5 (1 ocen)

Zobacz również:

Pasta rybna

Niedźwiedzia pasta z pstrąga - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę wraz z umytymi liśćmi i jajkami mielimy na małych oczkach, mieszamy z majonezem i doprawiamy według swojego smaku. Idealne ze świeżym, chrupiącym pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pstrąg

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować