Nie - mięsny jeż ...a raczej stadko

0 (0 ocen)

  • 15 min

Proste kanapeczki - nietypowo podane :)

  • 15 min

Składniki:

  • kawałek bagietki
    15 dag pasztetu
    15 dag twardego topionego serka\
    2 oliwki
    kawałeczek papryki
    zielenina do dekoracji

Nie - mięsny jeż ...a raczej stadko - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bagietkę kroimy w skośne kromki. Każdą kromkę smarujemy pasztetem, dość grubo. Serek przeciskamy przez wyciskarkę do czosnku, i układamy go na kromeczkach, tworząc "kolce". Z oliwek wykrawamy oczy, zaś z papryki-noski. Gotowe jeżyki ustawiamy na "trawie: z dowolnej zieleniny. Zjadamy czym prędzej, póki są :)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy