Najszybsza Chińszczyzna.

0 (0 ocen)

Szybkie i proste.

Składniki:

  • Produkty:
    1 op. Mrożonej chińszczyzny warzywnej,30 dag piersi z kurczaka,4 łyżki oleju,1 łyżka mąki ziemniaczanej,2 łyżki sosu sojowego,imbir,sól,pieprz.

Najszybsza chińszczyzna. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wykonanie:
    Pierś z kurczaka opłukać,osuszyć,pokroić w wąskie paseczki,olej rozgrzać w rondelku,wrzucić mięso,opuszyć solą smażyć 15 minut.Dodać mrożonkę warzywną , wymieszać,smażyć 10 minut.Mąkę ziemniaczaną wymieszać z sosem sojowym dodać do rondelka,zagotować.Danie przyprawić do smaku imbirem,solą oraz pieprzem.Podawać z ryżem na szybko.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy