Nadziewane bułki

4.49 (189 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Bułki do Hot-Dogów, wykorzystane jako rolady. Bułki, wypełnione różnym nadzieniem. Jest to doskonała przegryzka, kiedy czujemy głód, a szkoda nam czasu na przygotowanie posiłku.

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • - Bułki do Hot-Dogów Francuskich: 3 sztuki
    - mozzarella: 1 sztuka
    - pesto: 1 łyżka
    - twarożek kremowy: 2 łyżki
    - pomidor: 1 sztuka
    - ogórek zielony: 1 sztuka
    - nać pietruszki: 1 łyżka
    - rzodkiewka: 2 sztuki
    - pasztet: 1 plaster
    - suszone pomidory w oliwie: 2 sztuki
Wystaw ocenę:

4.49 (189 ocen)

Zobacz również:

Bułki Przystawki

Nadziewane bułki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Nadziewane bułki 1. Przygotować farsz. Pierwszy z nich - mozzarella z pesto. Widelcem bardzo drobno rozdrobnić ser i połączyć go z pesto. Drugi farsz - twarożek połączyć z pokrojonymi w kostkę warzywami: pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką i natką pietruszki. Trzeci farsz zawiera drobno pokrojone suszone pomidory, natkę pietruszki i pasztet.
  • 2. Bułki do Hod-Dogów wypełnić farszem. Zawinąć w folię i zostawić w chłodnym miejscu. Przed podaniem kroimy bułki w plasty grubości 2 cm.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bułka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować