Nadziane parówki

  • wyświetlono: 1381 |
  • dodany do książki kucharskiej: 5 |
  • polecenia: 0

Pomimo ze parówki ale było smacznie .

beatkaa153
  • 20min

Składniki

parówki 8 sztuk
żółty ser 2 duże plastry
pieczarki 7 sztuk
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 1 łyżka
cebula - mała 1 sztuka
ketchup wg uznania

Sposób przygotowania przepisu:

Nadziane parówki

  • 1. Pieczarki, umyć, pokroić drobno razem z nóżkami. Przesmażyć na maśle z drobno pokrojoną cebulką. Doprawić solą i pieprzem. Parówki obrać z osłonek, przekroić na pół zostawiając niedocięte końce. Ser pokroić w słupki. W rozcięcia włożyć słupki sera. Na ser położyć przygotowane pieczarki i na wierzch cięte kawałki sera. Zapiec w piekarniku. Można też podgrzać w do mikrofalówce. Podawać ciepłe polane ketchupem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

pieczarkitania_kuchniaw_kilka_chwilżółty serparówkikolacja

Komentarze

Podobne przepisy

Nadziane pingwiny

Dodane przez: manka4

Nadziane pingwiny

Ser i oliwki czysta poezja .

PARÓWKI

Dodane przez: aniulek123

CHRUPIĄCE PARÓWKI

PARÓWKI W CIEŚCIE Z PŁATKÓW KUKURYDZIANYCH,PYSZNE...

image-1bm5him

Dodane przez: iciunia89

Parówki inaczej

Jak każde dziecko moja córcia uwielbia...

gotowe

Dodane przez: zandero99

Nadziane pieczarki

Mała przekąska idealna na dodatek...

parówki inaczej

Dodane przez: piranija

Parówki inaczej !

Jedliście kiedyś? parówki w przyprawie...

francuskie paluchy

Dodane przez: aliss06

Skręcane paluchy nadziane pieczarkami

Przekąska idealna na każdą okazję.

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE