Nadziane bułeczki

0 (0 ocen)

Odmień swoje kanapki!

Składniki:

  • 5 bułek kajzerek
    300 g mięsa mielonego
    cebula
    3 jajka
    kilka ogórków konserwowych

Nadziane bułeczki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-1ovble3 1. Bułki przekroić na pół, wydrążyć środki.
  • image-197ip82 2. Mięso mielone usmażyć z pokrojoną w kostkę cebulą, doprawić. Faszerować środek bułki.
  • image-04q4g41 3. Jajka ugotować na twardo, pokroić w talarki układać na bułce.
  • image-15bwhtc 4. Pokroić w talarki również ogórki, układać, docisnąć.
  • 5. Piec 15 min w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy