
Dodane przez: Jola1977-1977
Dziś polecam Wam chleb ale nie taki zwykły. No może zwykły ale czy ktoś z Was dodawać do ciasta na chleb musztardę ? Jeśli tak to pewnie wiecie, ze świetnie się nadaje też do tego celu, nie tylko do mięsa czy kiełbasy. Chleb wyszedł pyszny, mięciutki i wilgotny w środku a chrupiący na zewnątrz. Nie wiem czy rodzaj musztardy ma znaczenie, ja użyłam czeskiej. I jeśli nie wierzycie to upieczcie a przekonacie się, że chleb jest super.
Ewa Zychewicz
Musztardowy chleb ze słonecznikiem i prażoną cebulką
Dodane przez: capri
Chwilowo nie miałam "mojego" chlebka...
Dodane przez: Agusiowe smakołyki
Domowe pieczywo to moja miłość....
Dodane przez: JoannaG
Na dzisiaj proponuje prosty chleb...
Komentarze