Muszle makaronowe z sałatką

4.47 (206 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 20 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Szybka do przygotowania i smaczna przekąska.

  • 20 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • makaron muszle 250 g,
    seler konserwowy 300 g,
    szynka 300 g,
    kukurydza konserwowa 1 puszka,
    posiekany koperek 3 łyżki,
    majonez 2-3 łyżki,
    sól,
    pieprz,
Wystaw ocenę:

4.47 (206 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Przekąski

Muszle makaronowe z sałatką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron zagotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić i ostudzić. Seler i kukurydze odsączyć z zalewy, szynkę pokroić w kostkę. Seler, kukurydzę, szynkę i posiekany koperek wymieszać. Dodać majonez, sól i pieprz i ponownie wymieszać. Przygotowaną sałatką napełniać muszle makaronowe.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Kolacja Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować