Mrożona natka pietruszki na zimę

4.99 (186 ocen)

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Natka pietruszki, mi potrzebna jest na 4 pory roku. Teraz gdy lato ma się ku końcowi, natki pietruszki mamy pod dostatkiem, a ja już szykuję duży zapas na zimę. Tak zamrożona, w potrawach jest zielona i aromatyczna.

  • 10 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • Każda ilość natki pietruszki
    pojemniki np. plastykowe lub torebki do mrożenia
Wystaw ocenę:

4.99 (186 ocen)

Zobacz również:

Przetwory

Mrożona natka pietruszki na zimę - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • jk 1. Natkę pietruszki przebieram, myję, osuszam , kroję nożem , nakładam do pojemników[torebek], zamykam, układam w zamrażalniku.

Porady

W taki sam sposób, mrożę koperek, seler, lubczyk.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Natka pietruszki Warzywa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Impreza Mrożenie Obiad

Podobne przepisy

4.5 (177 ocen)

botwinka mrożona

To może cię zainteresować