PrzyslijPrzepis.plhttp://www.przyslijprzepis.pl/images/logo.png19874MINTAJ W CIEŚCIE FRANCUSKIMhttps://www.przyslijprzepis.pl/media/cache/default_view/uploads/media/recipe/0004/19/61a032aaac1c37690b6c104b18a9d923dc4194c9.jpeg46083456http://www.przyslijprzepis.pl/przepis/mintaj-w-ciescie-francuskim
1.
Ciasto francuskie tniemy na 6 prostokątów. Mintaja kroimy na połówki. Brykiety podsmażamy na maśle, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Rozkładamy na środku ciasta francuskiego, układamy rybę, a na wierzchu pokrojony w plastry ser. Zawijamy ciasto, smarujemy roztrzepanym żółtkiem. Pieczemy 20 min, w 190 stopniach.
Jeśli posmakowało Ci to danie, spróbuj też innych naszych przepisów z mintajem.
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze