Miniserniczki z białą czekoladą i malinami

0 (0 ocen)

  • 40 min

Pyszne!

  • 40 min

Składniki:

  • 1/2 kg twarogu mielonego
    3 jajka
    1 opakowanie budyniu waniliowego
    100ml kremówki
    50g białej czekolady
    2 łyżki miodu
    12 malin

Miniserniczki z białą czekoladą i malinami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Śmietankę podgrzać, rozpuścić w niej czekoladę, przestudzić. Ser, jajka, miód i budyń zmiksować, dodać masę śmietankowo-czekoladową, wymieszać. Masa jest dość rzadka.
    Rozlać do papilotek, w każdą powkładać po jednej malince.
    Piec w 170' około 30 minut.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy