Miniaturowy tatar z łososia, awokado i serka Philadelphia

4.5 (162 ocen)

  • Dla 10 osób
  • Łatwy

małe tatary z ryby, awokado i serka to moja propozycja na Sylwestrowe menu

  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - wędzony łosoś: 1 opakowanie
    - serek Philadelphia: 1 opakowanie
    - awokado: 1 sztuka
    - sok z cytryny: 1 łyżeczka
    - sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz do posypania: 1 szczypta
    - oliwa z oliwek: 1 łyżka
Wystaw ocenę:

4.5 (162 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Miniaturowy tatar z łososia, awokado i serka philadelphia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Łososia i awokado pokrój w małą kosteczkę. Do awokado dodaj sok z cytryny, oliwę sól i pieprz. Teraz weź małą obręcz metalową i nakładaj warstwę łososia, serka i awokado. Podawaj z dipem koperkowym
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Bezglutenowa Wędzenie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować