mini sucharki z pastą z paluszków surimi

0 (0 ocen)

  • 20 min

Nieodłączny element każdej domówki.

  • 20 min

Składniki:

  • duża cebula
    2 jaja
    majonez
    sól
    pieprz
    opakowanie paluszków surimi
    opakowanie mini sucharków
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Mini sucharki z pastą z paluszków surimi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cebulę obrać pokroić na drobną kosteczkę,zalać wrzątkiem,odcedzić.Pokroić paluszki krabowe i ugotowane jaja na twardo w kostkę.Zmieszać składniki z majonezem.Doprawić solą i pieprzem.Nakładać na mini sucharki.Odstawić do lodówki.

Porady

Najlepiej smakuje następnego dnia, kiedy sucharki są już zupełnie miękkie.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować